Gelnagels

Gelnagels worden op de natuurlijke nagel aangebracht. Je kan kiezen om een set te plaatsen met of zonder verlenging. Een verlenging wordt gemaakt doormiddel van tips die op de nagel gelijmd worden of door het plaatsen van sjablonen waarbij met de gel een verlenging gebouwd wordt.

Bij het plaatsen van gelnagels worden eerst je handen gedesinfecteerd en je nagelriemen los gemaakt. De nagels worden korter gevijld en de glanslaag van je nagel wordt verwijderd door middel van een zachte vijl. De nagels worden vetvrij gemaakt en indien nodig worden de tips of sjablonen geplaatst. Deze worden ook transparant gevijld zodat ze een geheel vormen met je eigen nagels. Er wordt een dun laagje Mastergel aangebracht voor de betere hechting waarna in drie lagen de gel op uw nagels wordt aangebracht zodat een zo natuurlijk mogelijke nagel gevormd wordt. Iedere laag wordt uitgehard onder de UV-lamp. Na de laatste laag worden de nagels in model gevijld en een laatste glanslaag of gekleurde gelpolish aangebracht.

French Manicure is een gelnagel waarbij een wit randje aangebracht wordt op het uiteinde van je nagel, de Smileline. Dit gebeurt met een witte gel en er kan gekozen worden om een dekkende of transparante laag op het roze gedeelte van de nagel aan te brengen. Hierbij krijg je een heel natuurlijk ogende nagel.

Het plaatsen van een nieuwe set duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Dit omdat iedere laag 2 minuten moet worden uitgehard onder de UV-lamp.

Nabehandeling
Om je nagels zo mooi te houden, moet je na 3 tot 5 weken (afhankelijk van hoe snel je nagels groeien) een nabehandeling doen. Hierbij wordt een groot deel van de gel gevijld waarna er op de gehele nagel een nieuwe laag gel geplaatst wordt. De vorm wordt weer bijgewerkt en de nagels zien er als nieuw uit!